Preturi domenii .ro la pachetele de gazduire web

, , 3 Comments

Preturile  domeniilor .ro la pachetele de gazduire sunt diferite fata de preturile domeniilor .ro independente.

Clientii care achizitioneaza pe langa domeniu si un cont de hosting primesc si o reducere la tariful normal de inregistrare domeniu.

Astfel, la TLH , pretul unui domeniu achizitionat alaturi de un pachet de hosting va aduce o reducere de 10 lei din pretul domeniului.

Preturile pentru domeniile .ro comandate alaturi de un cont de gazduire TLH sunt de 129 lei per domeniu.

Achizitionarea domeniului alaturi de un cont de hosting nu “leaga” permanent domeniul de contul de hosting, dupa cum stiti clientul este singurul detinator al domeniului si-l poate muta oricand catre un alt cont de hosting.

Achizitia domeniului se face prin TLH, de la RoTLD (singura autoritate ce poate inregistra domenii .ro), beneficiind de tarife foarte mici, TLH fiind partener autorizat RoTLD, clientul TLH este proprietarul domeniului, iar administrarea domeniului se face direct la RoTLD.

 

3 Responses

 1. Doru

  29 December 2009 22:30

  Sincer, prefer un .com in fiecare zi in favoarea unui .ro

  In materie de SEO, diferenta nu este sesizabila. Iar un .com este doar $10 anual. Ba daca mai gasesti si cupoane de redurecere, iesi si mai ieftin.

  Cand iti iei un site de regula ti-l iei ca incepi o afacere nu? De ce sa investesti 150 RON intr-un .ro cand poti investi doar 30 RON intr-un .com, sau mai bine un .info care costa 3RON primul an.

  Adica daca afacerea merge, clar iti vei permite 30 RON pe an pentru domeniu, daca nu merge, macar economisesti 100 RON acolo.

 2. Ionut

  30 December 2009 16:38

  Normal ca preferi, pentru ca e mai ieftin. Cu mult mai ieftin decat 1 .RO. Ideea este ca .com il platesti anual cel .RO are taxa unica si nu cred ca se va schimba in curand taxa asta. O afacere din care sa platesti 30 RON nu este afacere, e ciuguleala, iar daca vrei o afacere in RO cred ca da bine sa ai un domeniu .RO. 150 RON nu este o investitie, e o cheltuiala.

 3. Andreas

  26 April 2010 00:03

  139 ron mi se pare o suma derizorie pentru un domeniu .RO in ideea ca domeniile .RO sunt inca pe termen nedeterminat.

Leave a Reply